Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

Καλωσήρθατε στο
ΜΕΛΟΣΠΙΤΟ

Ο Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο “ΜΕΛΟΣΠΙΤΟ” ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 από την Ειρήνη Μελά, πτυχιούχο Νηπιαγωγό Πανεπιστημίου Αιγαίου με 6ετή εργασιακή εμπειρία.

Στόχος μας είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών μας μέσα από προγράμματα προσχολικής αγωγής που βασίζονται σε σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις. Φιλοσοφία μας είναι η βιωματική μάθηση που δίνει στα παιδιά την δυνατότητα να έρθουν σ’ επαφή με την φύση και να βιώσουν διάφορες καταστάσεις.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή μας υπάρχουν διάφορα φυτά όπως για παράδειγμα αμπελάκια, ελίτσες, μυρωδικά βότανα όπου τα παιδιά μας, παράλληλα με την διδασκαλία που γίνεται στην τάξη, επισκέπτονται τον χώρο αυτό, βλέπουν τα φυτά και ασχολούνται με δραστηριότητες όπως πάτημα σταφυλιών για να φτιάξουν κρασί η να εξετάσουν το φυτό της ελιάς και να καταλάβουν πως βγαίνει το λάδι.

Ο Σταθμός μας δέχεται παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 6 ετών. Για όλα τα παιδιά παρέχεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

Για την μεταφορά των παιδιών διατίθεται σχολικό λεωφορείο για όσους γονείς επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν. Οι προγραμματισμένες ώρες και τα ακριβή σημεία επιβίβασης και αποβίβασης των παιδιών καθορίζονται σε συνεννόηση με την Διεύθυνση του σχολείου.

Κανονισμός Λειτουργίας

Δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου μας κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο.
PDF αρχείο (Μέγεθος 9,5 Mbyte)

Ξεχωριστό Περιβάλλον

Ζωγραφική

Εκπαίδευση

Μουσική

Διατροφή

Μεταφορά

Ξεκούραση